УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА В ГР. СОФИЯ

Поръчките се събират и обработват до 24:00 часа всеки ден и се изпълняват с доставка в следващия работен ден между 14:00 и 20:00 часа. В събота магазинчето работи, но доставки за вкъщи не се правят. Неделя е почивен ден. Поръчките, получени в петък, събота и неделя се обработват и доставят в понеделник.

Доставките се извършват с куриер, който ще Ви звънне по телефона, преди да достави поръчката, за да се увери, че сте на адреса. Ако куриерът дойде до домa Ви след Ваше потвърждение, но Вас ви няма вкъщи или нямате възможност да приемете поръчката, повторното му идване се таксува.

След потвърждаване на Вашата поръчка в сайта, ще получите на електронната си поща информация за поръчката. Ако сте пропуснали да поръчате нещо, а вече поръчката Ви е вече подадена, можете да направите допълнителна поръчка. Допълнителната поръчка ще се добави към първоначално подадената и те ще се изпълнят заедно.

Не можем да гарантираме постоянна наличност на всички продукти поради сезонност и ограничени количества. Ако даден продукт се изчерпи,системата няма да Ви даде възможност да го поръчате, въпреки, че може да го виждате в сайта.

Моля да вземете под внимание факта, че някои от нашите продукти не могат да се измерят точно в указания грамаж (0,500 кг или 0,250 кг), затова всеки отделен продукт се премерва и Вие заплащате стойността на конкретния грамаж. Това важи за плодове, зеленчуци, риба, млечни. Разликата в грамажа и цената ще бъде минимална и ще бъде конкретно упомената.

Цена на доставка:

Поръчка на стойност до 20 лв – 8 лв цена за доставка
Поръчка на стойност от 20 лв до 100 лв – 6 лв цена за доставка
Поръчка на стойност над 100 лв – безплатна доставка

Начин на плащане:

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на доставката в брой, в български лева (BGN).

ДОСТАВЯМЕ ГР.СОФИЯ (БЕЗ ОКОЛНИТЕ СЕЛА- ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ГОРНА БАНЯ)!